Novo
E-novice
Želite spremljati naše dogodke, posebne ponudbe in akcije. Če želite biti obveščeni na e-mail naslov ga vpišite:
O podjetju

Opis podjetja in dejavnosti

 

Področje dela se v glavnem deli na :

  • Cenitve nepremičnin
  • Izdelava izvedenskih mnenj
  • Projektiranje

 

S cenitvami nepremičnin sem začel že leta 1988.

Podjetje Jože Stopar s.p. je bilo ustanovljeno leta 1994.

 

 

Zaposleni

 

Direktor

JOŽE STOPAR (1956) diplomirani organizator - menedžer, inženir gradbeništva.

Imam preko 33 let prakse v gradbeništvu, pri vodenju in koordiniranju investicij, projektiranjem objektov, izvajanjem gradbenih in obrtniških del…

Sem še Sodni cenilec in izvedenec za gradbeništvo –gradbeni objekti in stavbna zemljišča ter  kmetijska in gradbena zemljišča pri Temeljnem sodišču v Kranju (od leta 1988).

Dne 15.1.2004 sem opravil izpit »Tržno vrednotenje » pri RS Ministrstvu za pravosodje.

Dne 6.4.2004 sem bil z Odločbo št. 165-04-706/00 RS Ministrstva za pravosodje imenovan za sodnega izvedenca in za sodnega cenilca po novem zakonu.

Dne 22.10.2009 sem od RS Ministrstva za pravosodje prejel Potrdilo o udeležbi na seminarju: Vrednotenje nepremičnin za potrebe bank.

 

 

Stalni zunanji sodelavci

Po potrebi pa skupaj delamo še z Vincencem Faladore – nadzornik za strojne instalacije in Borisom Ermanom nadzornikom za električne instalacije. Oba po potrebi uporabimo tudi na ostalih področjih našega dela.

Po potrebi sodelujem tudi z znanimi cenilci za strojne instalacije, stroje, opremo in električne instalacije, tako da skupno lahko ocenimo tudi najzahtevnejše nepremičnine in ostalo.

Sodelujemo tudi z različnimi projektanti in arhitekti, dizajnerji za notranjo opremo, izvajalci gradbenih, obrtniških in instalacijskih del.Izdelava strani: PLAN e d.o.o. © Jože Stopar s.p. Kontakt | Napovedujemo | Pravno obvestilo